Nilfisk
SW4000 P
Varenummer: 9084401010

Availability: På lager

Alle priser bliver vist ekskl. moms
146.475,00 kr
ELLER
Produktbeskrivelse

Detaljer

Benzin-drevet ride-on feje-/sugemaskine for store arealer

SW4000 er en ride-on feje-/sugemaskine med højtømning designet til maksimal ydeevne, pålidelighed, reduktion af spildtid og driftsomkostninger. Det er et oplagt valg til industri og produktion, pakhuse, distributionscentre, skolegårde, butikscentre, parkeringspladser, sportscentre o.s.v.

One-Touch Sweeping funktionen betyder, at alle funktioner på SW4000 - hovedkosten, sidekostene, vakuumventilatoren  - aktiveres og afbrydes samtidigt. Dermed kører ingen dele unødigt, når fejemaskinen står stille. Brugeren kan sikkert stige af og på, samtidig med at der spares på batteriforbruget og slidtage af kostene. Sidekostene har ingen remme der knækker eller nedslides, hvilket reducerer de samlede udgifter.

Alle komponenter i SW4000 er let tilgængelige for brugeren, og da der ikke kræves brug af værktøj til alle hovedkomponenter, er vedligehold og service på fejemaskinen enkel. Brugeren kan sikkert og hurtigt tømme støvbeholderen uden at stige af maskinen hverken før, under eller efter tømning. Dermed mindsker man risikoen for at blive beskidt, og man slipper for at skulle læne sig ind under beholderen, når den tømmes.

De skumfyldte hjul og maskinens lave støjniveau, giver brugeren en god køreoplevelse og et meget behageligt arbejdsmiljø.

    • One-Touch fejning gør maskinen nem at bruge, da alle funktioner; hovedkost, sidekoste, sugemotor og DustGuard™ systemet aktiveres og deaktiveres samtidigt
    • Blid ved miljøet p.g.a. minimeret energiforbrug, genanvendelige materialer, støvkontrol og lavt støjniveau
    • De forskydelige fjederbelastede sidekoste springer tilbage ved stød, så de ikke beskadiger inventar og vægge
    • Det valgfrie DustGuard™ vandtågesystem forbedrer den støvfri fejning, og sikrer såvel fører som omgivelserne et bedre miljø
Detaljer