LEVERING

Leveringstid er ca. 2-5 dage fra ordreafgivning. Hvis leveringstiden er længere, bliver dette oplyst. Forsendelse af pakker foretages med  GLS/ Post Danmark. Større pakker over 20 kg eller maskiner fragtes via Danske fragtmænd (DFM) til den  ønskede adresse. Afvigelser fra leveringstiden kan forekomme, specielt ved ordrer ud over det normale. Kontakt os derfor for nærmere information. Alle forsendelser er forsikret til de når købers adresse. 

Ordrer der afgives via webshop på minimum kr. 1500,00 ekskl. moms leveres fragtfrit i Danmark.
Ordrer under den fragtfrie grænse pålægges fragt og ekspeditionsgebyr på kr. 75,00 ekskl. moms.

Vi leverer kun varer til Danmark som standart og priserne opgivet i shoppen forudsætter at det er levering i Danmark. For pakker til udlandet kontakt os venligst, da vi gerne hjælper med udlandspakker.

Det anbefales at du ved køb af varer som skal sendes med DFM, forsøger at være hjemme ved aflevering. Bruges Modtagerflex, kan der gives tilladelse til at varen må stilles et bestemt sted. Dette sker dog på eget ansvar. DFM forsøger kun udbringning én gang. Er der ingen til at modtage forsendelsen og er der ikke givet tilladelse til at den må stilles, lægger fragtmanden en besked om på hvilken fragtcentral forsendelsen kan afhentes. DFM fortager kun levering på hverdage.

Der tages forbehold for: prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer samt trykfejl. De oplyste priser er kun gældende inden for Danmarks grænser, excl. Færøerne, Grønland og ikke brofaste øer. 

 

FORTRYDELSERET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du modtaget din vare.
 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail til info@vaehrens.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du vælger at fortryde dit køb kan du altid sende pakken tilbage til os, i samme stand som du modtog den og i orginal emballage. Ved samme stand skal forstås, at varen ikke er brugt på en måde som har forringet produktets værdi. En reklamation vil derfor bortfalde hvis du åbenlyst har brugt et produkt.

 

RETUR / OMBYTTE

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varen sendes til:

Væhrens ApS

Hjejlevej 34

9700  Brønderslev

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Omkostninger til returnering er for købers regning.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for samtlige maskiner.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post, men kan ske ved fragtmand når det er over 20 kg. For eksempel ved returnering af maskiner eller tunge reservedele. Priser herfor afhænger af vægt, størrelse, lokalitet, afstand med mere. Kontakt et fragtfirma for at høre nærmere. Danske Fragtmænd kan kontaktes på telefon 72 52 72 82. Hvis du er i tvivl om, hvad der kan sendes med normal post, så er du velkommen til at kontakte os på 21 62 99 79.

 

Varen skal tilbageleveres i samme stand, som ved overdragelsen og i orginal emballage.

Når vi modtaget returvaren og har kontrolleret, at varen er i en stand som lever op til reglerne for fortrydelsesret, overfører vi naturligvis det fulde beløb som du har betalt for varen til din konto.

 

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardformular for retur.

 

Link til returformular
(download, ret til og upload i PDF)

REKLAMATION

I henhold til købeloven gives 1 års reklamationsret. Dette betyder at du som kunde kan klage over fejl og mangler som er opstået på produktet, inden for det første året efter købet. Dog er en forudsætning for retmæssig reklamation at fejlen ikke skyldes forkert betjening, fejlagtig brug, vold, uautoriseret reparation og modifikationer eller andre fejl forårsaget af køber.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Såfremt du skulle være uheldig at have en reklamation, kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.