Nilfisk
ATTIX 751-61 LIQUID VAC vådsuger
Varenummer: 302001528

Availability: På lager

Alle priser bliver vist ekskl. moms

Specialpris 11.999,00 kr

Pris: 19.609,00 kr

ELLER
Produktbeskrivelse

Detaljer

Stor kapacitet med automatisk tømningspumpe til krævende vådsugningsopgaver

ATTIX 7 LIQUID VAC er specielt designet til krævende vådsugningsopgaver eksempelvis oprydning efter oversvømmelser og ildebrande. De er bygget til brugere, som har behov for høj sugestyrke, robust konstruktion kombineret med høj mobilitet.

Den særlige Fire Brigade model leveres med fejlstrøms-relæ og er optimeret til opbevaring i brand- og redningskøretøjer. Modellen leveres med IP68 stik, der giver ekstra sikkerhed, når man arbejder i våde områder.

ATTIX 7 LIQUID VAC er designet med en 70-liters beholder og automatisk tømningspumpe, som giver dig mulighed for at arbejde i meget lang tid uden at tømme beholderen. Når det bliver nødvendigt at tømme den aftagelige beholder, gør den tipbare funktion, arbejdet yderst bekvemt og tidsbesparende.

Den indbyggede pumpe er i stand til at opsuge væsker med 200 l/min. og udleder dem med 300 l/min. Med en afløbsslange tilsluttet GEKA eller Storz C koblingen kan væskerne udledes i op til 50 meters afstand fra opsamlingsstedet eller i en højde af max. 9 meter. Det lave støjniveau gør dig i stand til at arbejde, når andre er i nærheden, uden at forstyrre dem.


ATTIX 7 LIQUID VAC er et perfekt match til de krævende vådsugningsopgaver.

    • Indbygget pumpe med automatisk tømningsfunktion
    • Dobbelt rustfrit stålfilter
    • Rustfri tipbar stålbeholder i høj kvalitet
    • Antistatisk system og Softstart
    • MultiFit tilbehørssystem giver optimal fleksibilitet
Detaljer

Detaljer